27 Μαΐ 2008

Candy Candy batch torrent out NOW!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!

Μετά (ατελείωτων και απανωτών) κόπων και βασάνων όλα τα επεισόδια της Κάντυ Κάντυ συγκεντρώνονται σε ένα torrent for your leeching pleasure (και for the sleeping pleasure μερικών από μας από ‘δω και στο εξής)

Για να κατεβάσετε μόνο τα καινούρια επεισόδια, επιλέξτε από τη λίστα αρχείων αυτά που έχουν το V2 στον τίτλο τους. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στο seeding με τα παλιότερα φυσικά και είστε ευπρόσδεκτοι, αρκεί να φροντίσετε να δημιουργήσετε έναν φάκελο [AnimeClipse & The Candy In Greek Project] Candy Candy και να τα προσθέσετε με τις αντίστοιχες ονομασίες για το καθένα από αυτά.

Όλοι εμείς οι CandyInGreekProject θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο OYΦ! και ένα ακόμα πιο τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα απ’ την καρδιά μας, με σειρά εμφανίσεως , στους εξής:

* στους providers: athanasia, viv, _myrtoula_, domniki, xarhs &nikos, που χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς κανένα αντάλλαγμα μοιράστηκαν μαζί μας τον θησαυρό που είχαν φυλάξει τόσα χρόνια (αντίθετα με κάποιους άλλους που ακόμα τσιγγουνεύονται και παζαρεύουν!!)

* στον πρώτο μας encoder Sakis (aka ... :P), χωρίς τον οποίο δεν θα είχαμε ξεκινήσει ποτέ , για την την ταχύτητά του και την υπομονή του με μερικούς από μας που όταν πανικοβάλλονται γίνονται πραγματικά ανυπόφοροι.

* στην AnimeClipse που δέχτηκε να παραβλέψει λίγο την πολιτική των releases της ώστε να μας φιλοξενήσει, και να μας προσφέρει όλο αυτό τον πολύτιμο χώρο στον tracker της.

* σε όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθειά μας και γίνατε μέλη της παρέας μας!


ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

.. πλοπ!!


Off the record αλλά απολύτως απαραίτητο να ειπωθούν και αυτά:
Όσοι έχετε ανεβάσει τα επεισόδια σε rapidshare, παρακαλείσθε να τα αντικαταστήσετε άμεσα με τα καινούρια. Και διαγράψτε επιτέλους τα επανεπεξεργασμένα από το YouTube με τον ασυγχρόνιστο ήχο και τη σκ@τ@ εικόνα! Δε βλέπονται!!
Θα θέλαμε τα επεισόδια να παραμείνουν αποκλειστικά στον tracker της AnimeClipse για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Δεν το παίζουμε ξερόλες ούτε ιδιοκτήτες της Κάντυ. Απλώς εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί για κανέναν, ούτε invites ούτε ratio ούτε donations. Επιθυμία μας ήταν από την αρχή να τα πάρετε όλοι χωρίς διακρίσεις. Πέστε το στους φίλους σας, εντός και εκτός διαδικτύου και ελάτε να κατεβάσετε! (Και ρίξτε και μια ματιά στα υπόλοιπα releases, όλο και κάτι θα βρείτε να σας ενδιαφέρει ;) ) Μην τα ρίχνετε σε private trackers, θα το κάνουμε εμείς αν κρίνουμε ότι χρειάζεται. (Και όσοι το έχετε κάνει ήδη πριν καλά καλά τελειώσουμε αγνοώντας την παράκλησή μας για μη επιπλέον επεξεργασία, ξέρετε πολύ καλά πως νιώθουμε για σας)