10 Ιουν 2008

coming soon

Μετά την ολοκλήρωση του anime είπαμε να σας ανακοινώσουμε και μια ακόμα έκπληξη:

Πολύ σύντομα θα σας έχουμε διαθέσιμα για download όλα τα τεύχη του περιοδικού Κάντυ-Κάντυ που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 80! Είναι κάτι που μας το ζητούσατε επίμονα όλο αυτόν τον καιρό και που έγινε πραγματικότητα χάρη στην καινούρια μας φίλη rena_m που έκανε το scanning και την επεξεργασία και μας το έστειλε όλο έτοιμο, και στην terry_for_ever που ανέλαβε να συμπληρώσει τα κενά των εξωφύλλων!!!

Στο πακέτο αυτό θα συμπεριλαμβάνεται ξεχωριστά και η ιταλική συνέχεια του manga, που κατά καιρούς σας έχει προβληματίσει και μπερδέψει, ειδικά όσον αφορά το τέλος της Κάντυ.



Τέλος, και αφού σας ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά για την υποστήριξή σας, να υπενθυμίσουμε πως την Κάντυ την κάναμε για να την έχουν όλοι Δ-Ω-Ρ-Ε-Α-Ν και πολύ μας λυπεί που κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν των κόπων μας.


H παράκλησή μας για σεβασμό και για καλύτερη και ηθικότερη συμπεριφορά μέσα στο community εξακολουθεί να ισχύει και θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά κάποιων που έχουν χρησιμοποιήσει τα επεισόδια του project για διάφορες επεξεργασίες χωρίς καμιά αναφορά στους providers και ακόμα πιο απαράδεκτους όσους όσους μας έχουν φερθεί με αγένεια. Τέλος σας παρακαλούμε να σεβαστείτε -έστω και καθυστερημένα- την παράκλησή μας να παραμείνουν αποκλειστικά στον tracker της AnimeClipse για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Υ.Γ.: Επίσης σύντομα θα ακολουθήσει και ο διαμοιρασμός των επεισοδίων σε μορφή dvd.
Stay tuned!! ^_^