7 Μαρ 2008

Good News and Bad News

Τα καλά νέα, μια και μας ρωτάτε επίμονα, είναι πως το πρόβλημα που υπήρχε με τα επεισόδια που λείπουν κοντεύει να λυθεί, οπότε πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί το σετ των torrents.

Τα κακά νέα αφορούν ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται όλο και πιο συχνά τελευταία. Σε πολλά site και forum, μέχρι και στο youtube, εμφανίζονται διάφοροι άσχετοι με εμάς και παρουσιάζουν τα επεισόδια της Κάντυ χωρίς καμιά αναφορά ούτε στα παιδιά που τόσο γενναιόδωρα μας έδωσαν τις βιντεοκασέτες τους ούτε και στην ομαδική προσπάθειά μας μέσω του project. Ακόμα χειρότερα, τα επεισόδια που προσφέρουν είναι ποιότητας κατώτερης ή/και παράλογα μεγάλου μεγέθους λόγω της επιπλέον επεξεργασίας που έχει γίνει. Όταν προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με αυτά τα άτομα, τουλάχιστον για να φτιάξουν τα credits τους, ο τρόπος που μας αντιμετώπισαν κυμαινόταν από την αδιαφορία εως την αγένεια.

Επειδή βαρεθήκαμε να κυνηγάμε τέτοιου είδους trolls, θέλουμε απλά να πούμε πως σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός να παίρνει τα επεισόδια απ' όπου επιλέγει, αλλά είναι ντροπή ένα project που βασίζεται τόσο πολύ στην βοήθειά σας και για το οποίο τόσο έχουμε κοπιάσει για να μπορούμε να σας δώσουμε όλα τα επεισόδια και στην καλύτερη ποιότητα, να πέφτει θύμα της μεγαλομανίας κάποιων που θέλουν να αναδειχθούν μέσω της Κάντυ.

Όσοι νομίζουν πως όλο αυτό το κάνουμε γιατί θεωρούμε την Κάντυ "δική μας", γιατί το έχουμε ακούσει και αυτό το παράλογο, τους προτείνουμε να δουν τη δουλειά μας. Αν τη θεωρούσαμε δικιά μας δεν θα είχαμε κάνει τόσο κόπο για να τη δούμε όλοι αλλά θα την είχαμε κρατήσει για εμάς. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, ειδικά προς άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να θυσιάζουν τον προσωπικό χρόνο και τους υπολογιστές τους για να προσφέρουν ανιδιοτελώς κάτι που όλοι θέλαμε να δούμε ξανά! Η Κάντυ είναι ένα πολύτιμο κομμάτι των παιδικών μας αναμνήσεων και μας στεναχωρεί πολύ να πρέπει να αντιμετωπίζουμε και τέτοιου είδους αχαριστία και αγένεια. Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να συνεχίσετε να βοηθάτε και να στηρίζετε το project μας και να παίρνετε τα επεισόδια από τα ενδεδειγμένα μέρη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας χαρίσατε την Candy και μαζί την παιδική μας αθωότητα και τόσες αναμνήσεις...
Θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός απο ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για τους Candy fans σας ενημερώνω πως:Έχω (μέχρι στιγμής) βάλει τον ελληνικό ήχο στην ισπανική έκδοση της Candy και έχω φτάσει μέχρι το επεισόδιο 60.Η ποιότητα εικόνας είναι άριστη!!!Όταν όλα είναι έτοιμα θα ανεβάσω όλα τα επεισόδια για να είναι διαθέσιμα σε όλους σας!!! Αυτά!!!
ΥΓ:Δεν έχω βέβαια αποφασήσει για το πού θα τα ανεβάσω αλλά σκέφτομαι να τα δώσω ως direct links μέσω του Rapidshare!