7 Μαΐ 2008

Candy Candy 001-044 version2 coming soon

.. δηλαδή τα πρώτα επεισόδια με νέα, καλύτερη ποιότητα εικόνας (επίσης x264 mkv για όποιον αναρωτιέται) και μέσα στον Μάιο.

Αυτό σημαίνει πως σε λίγες μέρες το υπάρχον torrent θα κατέβει και τα συγκεκριμένα επεισόδια δεν θα είναι για λίγες μέρες καθόλου διαθέσιμα.

Σας παρακαλούμε όσοι σκοπεύατε να τα κατεβάσετε να μην το κάνετε ακόμα και να περιμένετε τα καινούρια. Επίσης όσοι εκείνη τη στιγμή θα κατεβάζετε, να ξέρετε πως θα μπορείτε να ολοκληρώσετε κανονικά, απλώς δεν θα γίνονται δεκτοί κι άλλοι leechers. Και φυσικά το θέμα "επιπτώσεις στο ratio" δεν πρέπει να σας ανησυχεί.

Θα ανακοινωθεί πρώτα στην AnimeClipse και στη συνέχεια θα κατέβει ώστε να αντικατασταθεί.

Αυτά για την ώρα! ^_^



Υ.Γ. πάρτε μερικά δειγματάκια του τι θα ακολουθήσει:





11 σχόλια:

zekia είπε...

xairomai pou 8a anevoun se morfi mkv, einai poly megali i diafora tis poiotitas, perimenoume me anypomonisia to neo torrent

TheCandyInGreekProject είπε...

να'σαι καλά για τη θετική ανταπόκριση!! ^_^
για να είμαστε ειλικρινείς περιμένουμε αρκετή γκρίνια σχετικά μ' αυτό το θέμα, καθώς οι περισσότεροι τα βλέπουν σε επιτραπέζια dvdplayer που δεν υποστηρίζουν mkv, και είναι μεγάλη ανακούφιση να βλέπουμε σχόλια σαν το δικό σου ^_^

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω όλη τη σειρά στα χέρια μου,και η ποιότητα είναι πολύ καλή(στα περισσότερα επεισόδια).Αλλά απ'ότι βλέπω συνεχίζετε για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα..Μπράβο σας.Θα περιμένω και την 2η έκδοση των πρώτων 44,και φυσικά θα την κατεβάσω.Δεν έχω αφήσει τίποτα...μέχρι και τη μουσική (απο άλλη ιστοσελίδα),έχω κατεβάσει.Πόρωση!
(Βάλτε ένα λίνκ με την ιστοσελίδα που έχει τη μουσική...έχω δεί που την ψάχνουν κάποιοι-αν θέλετε,είναι αυτή:www.candyforever.com)

TheCandyInGreekProject είπε...

ευχαριστούμε ξανά :-)

για το άλλο θέμα το έχουμε ξαναπεί:
δεν είμαστε ούτε Candy site ούτε μηχανή αναζήτησης αλλά το blog των CiGP και δε μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι που δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία.
το soundtrack της Candy υπάρχει σε διάφορα μέρη και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Orion είπε...

Πολύ ωραίο blog έχετε εδώ. Μπράβο για τη δουλειά σας!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Αν και μου αρέσει να τα βλέπω σε dvdplayer η ποιότητα σε mkv είναι σαφώς ανώτερη και καλά κάνετε που τη βγάζετε και σε τέτοια μορφή!
Μπράβο!!!

Rena Fan είπε...

Παιδιά μόλις σας ανακάλυψα και είναι κρίμα γιατί ίσως μπορούσα να σας έχω βοθήσει: έχω σε βιντεοκασέτες 113 επεισόδια ολοκληρωμένα και 2 μισά!! Δεν ξέρω αν συνεχίζετε να ψάχνετε τα ίδια επεισόδια για καλύτερη ποιότητα. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, τα εχω σε βιντεοκασέτες γραμμένες σε δικέφαλο βίντεο το 1989-90. Αυτό σημαίνει ότι στα σύγχρονα βίντεο δεν προβάλλονται πάντα έγχρωμα. Αν θέλετε οτιδήποτε, είμαι στη διάθεσή σας.
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε.

TheCandyInGreekProject είπε...

@ Rena Fan

αχ να μας ερχόσουν λίγο νωρίτερα, τι καλό θα μας έκανες!!

@ υπόλοιποι

thankyouthankyouthankyou!!
και έχετε το νου σας, μέχρι το σ/κ θα έχουν ανέβει :-)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μόλις χτες σας ανακάλυψα! Να ξέρατε πόσο καιρό ψάχνω τα επεισόδια! Ό,τι είχα βρει μέχρι σήμερα από τρακερς ήταν μεμονωμένα!Επιτέλους όλη η σειρά για να την δείξω στις ανηψιές μου! Στην ηλικία τους το έβλεπα!Έχω κατεβάσει 1-21 και τα Lost επεισόδια και κατεβάζω 85-115. Πότε θα ανέβουν τα υπόλοιπα? Περιμένω με ανυπομονησία! Επίσης γιατί δεν αφήνετε και τα αρχεία avi, ώστε να επιλέγουμε? Ευχαριστώ πολύ, καταπληκτική δουλειά!

TheCandyInGreekProject είπε...

@ Katie

δεν θα αντικατασταθούν όλα τα επεισόδια, μόνο αυτά που δεν μας αρέσουν ;-) (και σίγουρα δεν αρέσουν και σε πολλούς από σας, αλλά στην ανάγκη απ' όλα είδαμε!)
μάλλον τελικά μας βγήκαν σχεδόν μισά .avi και μισά .mkv. δεν είναι το καλύτερό μας από άποψη ομοιομορφίας, αλλά δεν αντέχαμε και τρίτο encoding όλων των επεισοδίων, και νομίζουμε πως αυτό το πακέτο στο σύνολό του μας ευχαριστεί ^_^

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ σας ευχαριστώ σας ευχαριστώ! Μπράβο παιδιά! Θα το διαδώσω σε όλες τις 30 αρες φίλες μου!