27 Μαΐ 2008

Candy Candy batch torrent out NOW!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!

Μετά (ατελείωτων και απανωτών) κόπων και βασάνων όλα τα επεισόδια της Κάντυ Κάντυ συγκεντρώνονται σε ένα torrent for your leeching pleasure (και for the sleeping pleasure μερικών από μας από ‘δω και στο εξής)

Για να κατεβάσετε μόνο τα καινούρια επεισόδια, επιλέξτε από τη λίστα αρχείων αυτά που έχουν το V2 στον τίτλο τους. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στο seeding με τα παλιότερα φυσικά και είστε ευπρόσδεκτοι, αρκεί να φροντίσετε να δημιουργήσετε έναν φάκελο [AnimeClipse & The Candy In Greek Project] Candy Candy και να τα προσθέσετε με τις αντίστοιχες ονομασίες για το καθένα από αυτά.

Όλοι εμείς οι CandyInGreekProject θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο OYΦ! και ένα ακόμα πιο τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα απ’ την καρδιά μας, με σειρά εμφανίσεως , στους εξής:

* στους providers: athanasia, viv, _myrtoula_, domniki, xarhs &nikos, που χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς κανένα αντάλλαγμα μοιράστηκαν μαζί μας τον θησαυρό που είχαν φυλάξει τόσα χρόνια (αντίθετα με κάποιους άλλους που ακόμα τσιγγουνεύονται και παζαρεύουν!!)

* στον πρώτο μας encoder Sakis (aka ... :P), χωρίς τον οποίο δεν θα είχαμε ξεκινήσει ποτέ , για την την ταχύτητά του και την υπομονή του με μερικούς από μας που όταν πανικοβάλλονται γίνονται πραγματικά ανυπόφοροι.

* στην AnimeClipse που δέχτηκε να παραβλέψει λίγο την πολιτική των releases της ώστε να μας φιλοξενήσει, και να μας προσφέρει όλο αυτό τον πολύτιμο χώρο στον tracker της.

* σε όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθειά μας και γίνατε μέλη της παρέας μας!


ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

.. πλοπ!!






Off the record αλλά απολύτως απαραίτητο να ειπωθούν και αυτά:
Όσοι έχετε ανεβάσει τα επεισόδια σε rapidshare, παρακαλείσθε να τα αντικαταστήσετε άμεσα με τα καινούρια. Και διαγράψτε επιτέλους τα επανεπεξεργασμένα από το YouTube με τον ασυγχρόνιστο ήχο και τη σκ@τ@ εικόνα! Δε βλέπονται!!
Θα θέλαμε τα επεισόδια να παραμείνουν αποκλειστικά στον tracker της AnimeClipse για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Δεν το παίζουμε ξερόλες ούτε ιδιοκτήτες της Κάντυ. Απλώς εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί για κανέναν, ούτε invites ούτε ratio ούτε donations. Επιθυμία μας ήταν από την αρχή να τα πάρετε όλοι χωρίς διακρίσεις. Πέστε το στους φίλους σας, εντός και εκτός διαδικτύου και ελάτε να κατεβάσετε! (Και ρίξτε και μια ματιά στα υπόλοιπα releases, όλο και κάτι θα βρείτε να σας ενδιαφέρει ;) ) Μην τα ρίχνετε σε private trackers, θα το κάνουμε εμείς αν κρίνουμε ότι χρειάζεται. (Και όσοι το έχετε κάνει ήδη πριν καλά καλά τελειώσουμε αγνοώντας την παράκλησή μας για μη επιπλέον επεξεργασία, ξέρετε πολύ καλά πως νιώθουμε για σας)

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia xara,
Eyxaristoyme poly-poly!!!!

ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ είπε...

Γεια σας! Ειμαι φαν της Καντυ χρονια τωρα. Δυστηχως μεγαλωνοντας την ξεχασα. Κακος...Σημερα σε μια στιγμη αναζητησεις θυμηθηκα τη με εκανε χαρουμενη. Η περιπετειες της Καντυ ηταν κατι που αγαπουσα πολυ. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω για να δω τα επεισοδεια της παλι. Εχω σκασει βασικα γιατι δεν μπορω να θυμηθω το τελευταιο επεισοδειο.
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
Νοπη!

TheCandyInGreekProject είπε...

@ νοπη

τι εννοείς "δεν ξερω τι να κανω για να δω τα επεισοδεια της παλι" ??

αν το επιτρέπει η ταχύτητα της σύνδεσής σου μπορείς ή να πας στο κανάλι μας του YouTube από τον σύνδεσμο πάνω δεξιά στη σελίδα και ν' αρχίσεις να βλέπεις τα videos ή να τα κατεβάσεις μέσω torrent από τον tracker της AnimeClipse (οδηγίες γι αυτό υπάρχουν σε παλιότερο post).

Ανώνυμος είπε...

Sas euxaristw ek merous ths korhs kai ths gynaikas mou PARA POLY!!!

Exw graftei melos sto animeclipse mono k mono gia thn Candy, wstoso den katafera na katebasw ta paliotera epeisodia kai to site twra einai katw... Ti kanw;

An yparxei lysh parakalw steilte mou mail sto strkav@yahoo.gr

Sas euxaristw kai pali!!!

TheCandyInGreekProject είπε...

λίγη υπομονή! τα παιδιά δουλεύουν για να αποκαταστήσουν τη βλάβη το συντομότερο.
λυπούμαστε πολύ που συμβαίνει ξανά, δυστυχώς όμως δεν είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάτι γι' αυτό.
μέχρι να επανέλθει προτείνουμε YouTube.

και να μην ανησυχεί κανείς, τα επεισόδια δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν!
σύντομα θα προστεθεί κι άλλος ιστότοπος απ' όπου θα μπορείτε να κατεβάζετε

Ανώνυμος είπε...

Έψαχνα επεισόδια της candy, σας ανακάλυψα τυχαία λοιπόν και μοu δώσατε μεγάλη χαρά. Διάβασα όλα όσα γράφετε εδώ στο site, όμως όσο και αν προσπάθησα στάθηκε αδύνατο να καταφέρω να κατεβάσω κάποια επεισόδια. Δεν βγάζω άκρη για το που πρέπει να πάω και τι να κάνω. Τα είδα στο youtube, αλλά θέλω να τα κατεβάσω για να τα δούνε και τα παιδιά μου. Pls δώστε ένα χέρι βοηθείας.

TheCandyInGreekProject είπε...

@ minimouse

αν διάβασες τις οδηγίες από το FAQ μας εδώ

http://thecandyingreekproject.blogspot.com/2007/10/frequently-asked-questions.html

και παρόλα αυτά δεν κατάφερες να τα κατεβάσεις τα επεισόδια, εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε πιο αναλυτικές οδηγίες προσωπικά. θα ήταν άδικο για όλους όσους μας έχουν ζητήσει πριν από σένα, αλλά και απαιτεί πολύ χρόνο τον οποίο δεν διαθέτουμε.

ζήτησε από κάποιον γνωστό σου που γνωρίζει περισσότερα να σε βοηθήσει, αλλιώς να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή: όπως σας έχουμε υποσχεθεί, σύντομα θα προσθέσουμε νέο τρόπο διαμοιρασμού των επεισοδίων για σας που δεν έχετε καταφέρει να τα κατεβάσετε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το Torrent toυ blue-white είναι το ίδιο με το animeclipse?

TheCandyInGreekProject είπε...

το torrent όχι δεν είναι το ίδιο, τα επεισόδια όμως είναι :-)

Unknown είπε...

Έμαθα ότι μετά το τέλος της σειράς (115 επ.) προστέθηκε ένα ακόμα επεισόδειο, όπου η Candy πατρεύεται τον Albert(????). Άραγε είναι φήμες ή υπάρχει κάπου? Μήπως μπορούμε να το ξεθάψουμε από κάπου?

TheCandyInGreekProject είπε...

@ menhs

φήμες... ανυπόστατες!

Maria's handmade είπε...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, χαρη σε σας ξαναείδα την Καντυ καντυ! Να ειστε καλα!φιλιά

giouls είπε...

Καλησπέρα , χρόνια περιμέναμε οι φανς της Κάντυ γι΄αυτά τα επεισόδια.Το θέμα είναι οτι καλό και γρήγορο internet δεν υπάρχει (στα δικά μου μέρη τουλάχιστον)πως μπορώ να τα προμηθευτώ σε dvd ? help !!!

Ανώνυμος είπε...

Kalhspera,
Molis ematha gia to blog alla kai gia ta epeisodia ths Candy Candy pou evlepa maniwdws apo mikrh. Signwmh an tha kanw thn erwthsh pou exete akousei 100 fores alla pws mporw na ta apokthsw eite se dvd eite na ta katevasw?
Euxaristw poly ek twn proterwn!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

TheCandyInGreekProject είπε...

δες σχόλιο παραπάνω

τα dvd θα έρθουν κι αυτά σύντομα

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ με τη σειρά μου για την καταπληκτική δουλειά τόσο στην πληρότητα αλλά και τη ποιότητα του torrent!!!
"Χειροποίητο" seeding (dvd για φίλες,αδελφές,ξαδέλφες κτλ) υποθέτω ότι επιτρέπεται έτσι? Γιατί κατάφερα να κατεβάσω το torrent μετά από 3 μήνες (*υπόκλιση*), αλλά δυστυχώς, με την ταχύτητα που έχω, δεν μπορώ να seedαρω πάνω από 10kΒ/s... Το κάψιμο DVD είναι το ταχύτερο και καλύτερο που μπορώ να κάνω...:)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα,

Καταρχας ευχαριστω πολυ για αυτη την πολυ σημαντικη προσπαθεια που κανατε. Η γυναικα μου σας ειναι υποχρεωμενη...:D

Αλλα εχω και μια ερωτηση. Κατεβασα το torrent και ειδα οτι η ποιοτητα σε μερικα απο τα επεισοδια δεν ειναι το ιδιο καλη με τα υπολοιπα. Πιο συγκεκριμενα τα .mkv αρχεια (που εχουν το v2) ειναι πολυ καλυτερα απο τα .avi.
Εχω κατεβασει λαθος torrent? Yπαρχει κατι που μπορω να κανω?

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωση: Το torrent που κατεβασα ειναι το http://bt.animeclipse.com/torrents/%5BAC-TCIGP%5D%20Candy%20Candy.torrent

TheCandyInGreekProject είπε...

Όχι, δεν κατέβασες το λάθος torrent ούτε υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις (εκτός απ' το να μην τα μετατρέψεις σε αρχεία dvd γιατί η ποιότητα θα πέσει κι άλλο).

Όντως τα "πειράξαμε" λίγο για να βελτιώσουμε την κατάσταση, όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, τα επεισόδια προήλθαν από 5 διαφορετικές πηγές και υπέστησαν διαφορετική μεταχείριση πριν φτάσουν στα χέρια μας και γι' αυτό δεν είχαμε πάντα αποτέλεσματα.

^_^

Ανώνυμος είπε...

Οκ, ευχαριστω...

Και παλι συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας...

elessar είπε...

Παιδια, ενα μεγαλο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω για ολη τη σκληρη δουλεια! Πραγματικα συγχαρητηρια, εχετε κανει αξιοθαυμαστη δουλεια! Οτι καλυτερο υπαρχει στο net σχετικα με τη σειρα! Μπραβο