10 Ιουν 2008

coming soon

Μετά την ολοκλήρωση του anime είπαμε να σας ανακοινώσουμε και μια ακόμα έκπληξη:

Πολύ σύντομα θα σας έχουμε διαθέσιμα για download όλα τα τεύχη του περιοδικού Κάντυ-Κάντυ που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 80! Είναι κάτι που μας το ζητούσατε επίμονα όλο αυτόν τον καιρό και που έγινε πραγματικότητα χάρη στην καινούρια μας φίλη rena_m που έκανε το scanning και την επεξεργασία και μας το έστειλε όλο έτοιμο, και στην terry_for_ever που ανέλαβε να συμπληρώσει τα κενά των εξωφύλλων!!!

Στο πακέτο αυτό θα συμπεριλαμβάνεται ξεχωριστά και η ιταλική συνέχεια του manga, που κατά καιρούς σας έχει προβληματίσει και μπερδέψει, ειδικά όσον αφορά το τέλος της Κάντυ.



Τέλος, και αφού σας ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά για την υποστήριξή σας, να υπενθυμίσουμε πως την Κάντυ την κάναμε για να την έχουν όλοι Δ-Ω-Ρ-Ε-Α-Ν και πολύ μας λυπεί που κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν των κόπων μας.


H παράκλησή μας για σεβασμό και για καλύτερη και ηθικότερη συμπεριφορά μέσα στο community εξακολουθεί να ισχύει και θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά κάποιων που έχουν χρησιμοποιήσει τα επεισόδια του project για διάφορες επεξεργασίες χωρίς καμιά αναφορά στους providers και ακόμα πιο απαράδεκτους όσους όσους μας έχουν φερθεί με αγένεια. Τέλος σας παρακαλούμε να σεβαστείτε -έστω και καθυστερημένα- την παράκλησή μας να παραμείνουν αποκλειστικά στον tracker της AnimeClipse για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Υ.Γ.: Επίσης σύντομα θα ακολουθήσει και ο διαμοιρασμός των επεισοδίων σε μορφή dvd.
Stay tuned!! ^_^

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευχάριστα νέα..θα έχουμε και όλο το μάνγκα στα χέρια μας.Μπράβο στα παιδιά που έδωσαν το υλικό τους,και το κυριότερο που κατάφεραν και το κράτησαν στο πέρασμα τόσων χρόνων(το έντυπο είναι ακόμα πιο δύσκολο να διατηρηθεί)

akaliakoukou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Maria's handmade είπε...

Ευχαριστούμαι πολύ! Ειναι πολύ ευχαριστα τα νεα που βρέθηκαν όλα τα τευχη!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η ιδέα του να ανέβει το μάνγκα ναυάγησε??έχει περάσει τόσος καιρός και δεν έχουμε μάθει τίποτα.
:):):)

TheCandyInGreekProject είπε...

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε υποσχεθεί κάτι που δεν πραγματοποιήσαμε. ΑΝ είχε ναυαγήσει, θα το είχαμε ανακοινώσει.

Δυστυχώς, αντίθετα με όσα μερικοί θα ήθελαν να πιστεύουν, έχουμε και κανονική ζωή (οικογένειες, δουλειές, σπουδές και λοιπές "σοβαρές υποχρεώσεις που ταιριάζουν στην ηλικία μας"). Το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε και δεν έχουμε τον ελεύθερο χρόνο που απαιτείται για να ασχοληθούμε με το project.

Σύντομα όμως θα επανέλθουμε δυναμικά!

argw είπε...

χαιρετε!!!
χρονια πολλα! happy 2009!!!
ηδη εχετε κανει τοσα για μας που αγαπαμε την Candy, περισσοτερα απο οσα θα μπορουσα προσωπικα να φανταστω.
περιμενω με αγωνια το upload του manga, και ευχομαι η κανονικη ζωη σας να πηγαινει παντα τελεια ωστε να περισσευει χρονος και για το project.
ειστε καταπληκτικοι, εχετε κανει φοβερή δουλεια και ειμαι ενα βημα πριν σας χτισω λατρευτικο ναο!
ευχαριστω.

Unknown είπε...

Paidia mprabo sas gia ola osa exete kanete mexri stigmis. Mas exete ksanadosei piso tin paidiki mas ilikia kai eimaste oloi poly eugnomones.

Peite mas an yparxei kati pou mporoume na kanoume na boithisoume, min ta fortoneste ola monoi sas.

Me polli agapi kai polla euxaristo kai pali!