20 Οκτ 2007

μα ποιοι είστε τέλος πάντων

Τα μέλη του CandyInGreekProject συναντήθηκαν τον χειμώνα του 2006 σε ένα διεθνές Candy forum και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Καρπός της αγάπης τους είναι το CiPG κανάλι στο youtube, και το παρόν blog.
Από την αρχή της σχέσης τους, παθιάστηκαν με την ιδέα της εύρεσης και απόκτησης όλης της σειράς, στοχεύοντας πρώτα στην κρατική τηλεόραση. Οι συναρπαστικές ιδέες τους, όπως το να σπάσουν τα τηλέφωνα στην ΕΡΤ, να τους τρελάνουν στα e-mail, να οργανωθεί πορεία διαμαρτυρίας, να κάνουν ριφιφί στα αρχεία και άλλες ευφυέστατες προτάσεις, δυστυχώς δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ντεντ εντ… Το αποκορύφωμα της απελπισίας τους ήταν όταν πήραν την έγκυρη πληροφορία ότι το συγκεκριμένο υλικό βρίσκεται ακόμα σε μορφή μπομπίνας και σαπίζει στα υπόγεια της ΕΡΤ.
Λίγο πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα, σε μια ύστατη στιγμή διαύγειας σκέφτηκαν ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα της αγαπημένης τους ηρωίδας και να μην το βάλουν κάτω. Κι έτσι πήραν την μεγάλη τολμηρή απόφαση: "Θα τα μαζέψουμε ένα ένα από ιδιώτες!"
Χωρίς πολλές ελπίδες, χρησιμοποίησαν ως "κράχτες" στο youtube τα 3 επεισόδια της μπροστάρισσας Backpacker που είχαν στην κατοχή τους και γέμισαν τον τόπο με bulletin και αγγελίες.
Η πρώτη μεγάλη χαρά ήταν όταν η Αthanasia μπήκε στην ζωή τους (μαζί με τα 60 επεισόδια της βέβαια!). Ακολούθησε η Viv, η οποία εντελώς συμπτωματικά και κωλοφαρδίστικα, είχε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. Η Μyrtoula, ο Χarhs και ο Nikos, η Domniki συμπλήρωσαν τα κενά με υλικό από το δικό τους αρχείο. Ο αφανής ήρωας S@ck!s σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνησε το πρώτο ριπάρισμα, το οποίο συνεχίζει η Candicted που ελπίζουμε να μην σηκώσει τα χέρια ψηλά ποτέ.
Η αλήθεια είναι πως ο δρόμος ήταν τραχύς και δύσβατος, με πολλές κακοτοπιές και δυσκολίες. Υπήρξαν άνθρωποι κακοί και αδίστακτοι, που τα μέλη του CandyInGreekProject πιστεύουν πως θα ήταν καλύτερο για την ψυχική ηρεμία της ομάδας να μην τους είχαν συναντήσει ποτέ.
Αλλά η προθυμία, η ανοιχτοχεριά, η ενθάρρυνση το φιλικό χτύπημα στην πλάτη από τους providers που ενθουσιάστηκαν με την ιδέα, ήταν η δυνατή ώθηση προς τον τερματισμό.


- Στον ελεύθερο χρόνο τους λιώνουν τα κορμιά τους πάνω από τα p.c.

- Στις συναντήσεις τους αναλώνονται στους καβγάδες για το ποιος ήταν ο καλύτερος άντρας του άνιμε και ποια είναι η σωστή απόχρωση στα φρύδια της πρωταγωνίστριας.

- Φαντασίωση: να φτάσει κάποτε η μέρα που θα έχουν παραδοθεί ολοκληρωτικά σε όλους και τα 115 επεισόδια, και θα μπορούν επιτέλους να αράξουν και ν' απολαύσουν το έργο τους.

- Βίτσια - φετίχ: ομαδικές προβολές των πιο καταθλιπτικών επεισοδίων, ακράτητη βουλιμία (κυρίως σοκολάτα), όνειρα για international Candy conference εν πλω από Ν.Υόρκη – Σαουθάμπτον, μαστίγωμα από τον Τέρρυ Γκράντσεστερ (βλ. και επ.34), η στολή του κολεγίου με τις ασορτί μπότες, να προτιμούν τις σκάλες από το ασανσέρ.

- Διασκέδαση: να αφηγούνται στα νέα μέλη κωμικοτραγικές ιστορίες από διάφορα που τους συνέβησαν μέχρι να μαζέψουν το υλικό, χάιδεμα βιντεοκασσετών και περιοδικών του '87, επίδειξη παιδικών τους φωτογραφιών όπου εμφανίζονται πάνω σε δέντρα με κοτσιδάκια και τζην σαλοπέτα (σύμφωνα με το Candy lifestyle πρότυπο).

- Πως θα τους αναγνωρίσετε σε δημόσιους χώρους εστίασης: τρώνε πολύ, πίνουν πολύ, κάνουν πολύ θόρυβο. Τα διπλανά τραπέζια πληρώνουν και φεύγουν γρήγορα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ CandyInGreekProject ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mou xarisate tis anamnhseis mou...eyxaristw..

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ! Ακούς εκεί ζουν ανάμεσά μας!
Κι εγώ εδώ , στην αποκομμένη Γερμανία, περνάω απαρατήρητος... Μόνο όποιος περνάει απ΄εξω απ την πόρτα μου, μπορεί ίσως να σκεφτεί: Ποιός να ναι αυτός ο περίεργος αλλοδαπός που βλέπει παιδικά στη γλώσσα του στη διαπασών!!...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, μπράβο, μπράβο.! Δεν είχα δει το τελευταίο επεισόδιο. Χρόνια αναρωτιόμουν ποιος ήταν τελικά ο πρίγκηπας!!! Είστε παλαβοί ρε παιδιά!...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω! Να ξαναπροβάλετε τα επεισόδια μετά από 20 χρόνια όταν θα τα έχουμε ξαναξεχάσει να μας φρεσκάρετε τη μνήμη :P
Εγώ φυσικά τα μπουζούριασα και τα φυλάω να μη μου φύγουν!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε! για την πρωτοβουλία σας και την επιμονή σας!

libellule είπε...

Είμαι τώρα 35 χρονών. Και έτυχε να ξαναψάξω τα επεισόδια πριν από κάποιον καιρό (δεν θυμάμαι ακριβώς),αλλά δεν είχα βρει τίποτα. Όταν άρχισα σιγά σιγά να τα βλέπω, δεν πίστευα ότι θα ήταν όλα. Τελικά όλα τα επείσόδια μαζί με τις μνήμες της παιδικής μου ηλικίας. Όλες οι απορίες και οι εικόνες που είχα συγκεχυμένες στο μυαλό μου. Σας ευχαριστώ στα αλήθεια πολύ πολύ!!!!Και πράγματι θα ήθελα να μάθω ποιοι είστε!!!