2 Φεβ 2008

επεισόδια 085-115

δεν αργήσαμε πολύ αυτή τη φορά, ε;!
για περάστε να κατεβάσετε...!

http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&op=details&id=7f07885ec6fc50e421c0de7f5aedfb729ac9ace1

ρίξτε και μια ματιά στην ανακοίνωση στην κεντρική τους σελίδα, θα σας λυθούν τυχόν απορίες

(κάποιος βαριέται να ξαναγράφει το ίδιο *ντροπή* χιχι)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας έχω δυο απορίες. Η πρώτη είναι πως από τα 3 torrents υπολείπονται τα επεισόδια 51-53, 71-72. Θα ανέβουν και αυτά? Δεύτερη απορία. Γράφτηκα στο AnimeClipse αρχές Δεκεμβρίου και ακόμα να μου ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Άνοιξα καινούργιο λογαριασμό και πάλι δεν είμαι ενεργοποιημένη. Τι μπορεί να γίνει???

TheCandyInGreekProject είπε...

1) γι' αυτόν ακριβώς το λόγο γράψαμε
ρίξτε και μια ματιά στην ανακοίνωση στην κεντρική τους σελίδα, θα σας λυθούν τυχόν απορίες

2) έχεις τις εξής 3 επιλογές:

- κατεβάζεις ως guest, και περιμένεις ένα 24ωρο μέχρι να ξεκινήσει το download. είναι λιγότερο απ' όσο περίμενες μέχρι τώρα

- πηγαίνεις στο irc τους και ζητάς από κάποιον διαχειριστή να το κοιτάξει

- ψάχνεις στα junk mail σου μήπως και βρεις ξεχασμένη την ειδοποίηση. αν όχι, άφησε το hotmail που τώρα τελευταία όλο προβλήματα προκαλεί, άνοιξε λογαριασμό σε άλλο webmail και προσπάθησε να γραφτείς ξανα

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας! Ευχαριστουμε καταρχην παρα μα παρα πολυ για το υπεροχο δωρο που μας κανατε! Να αφιερωσετε τοσο κοπο και χρονο για την Καντυ, τι να πω, δεν εχω λογια!!! Να στε παντα καλα, ολο με χαρες!
Να ζητησω και μια μικρη χαρουλα αμα γινεται; Υπαρχει πουθενα ή μπορειτε εσεις να κανετε μια απλη λιστα με τους τιτλους των επεισοδιων και μια συντομη περιληψη του καθενος; Ετσι για να εχουμε με μια γρηγορη ματια ολα τα επεισοδια και να διαλεγουμε αυτο που θελουμε. Συγγνωμη και για το θαρρος, ε, μας κανατε τοσα και μεις παλι απαιτησεις δεν ντρεπομαστε, αλλα 115 ειναι τα ατιμα, χανομαστε πού ειδαμε τι στις επαναληψεις (μητερουλες ολων των μαθησεων, χιχι).
Ευχαριστουμε!!!!!

GreekCharmed είπε...

Καλημέρα σας!
Είμαι γραμμένη και στο Candy Candy forum και στο greekzlive, greek fun και fan του blog εδώ (Στο candy candy forum είμαι μια άλλη Μυρτώ που δυστυχώς έχω καιρό να μπω.)
Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τα links του rapid απο το greekzlive και αν μπορώ να τα "δανειστώ".
Αν θέλετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο missporky78@yahoo.gr
Ευχαριστώ και περιμένω email σας!

TheCandyInGreekProject είπε...

@ anonymous
λίστα με τα επεισόδια μπορείς να βρεις εδώ: http://www.candyterry.com/translations/CC international episodes list
με περιγραφές μαζί είναι κάπως δύσκολο σε όλο το διαδίκτυο, γιατί είναι 115 επεισόδια άρα μεγάλος μπελάς να γράψεις περιλήψεις για όλα, και όσες λίστες υπάρχουν είναι ημιτελείς. το να δημοσιεύσουν κάτι τέτοιο οι CiGP προϋποθέτει ουσιαστικά να δημιουργήσουν ιστοσελίδα, κάτι που τη συγκεκριμένη στιγμή είναι αδύνατο λόγω πίεσης χρόνου και αυξημένων υποχρεώσεων.
πάντως στα video description YouTube μέχρι το 50κάτι έχουμε γράψει λίγα λόγια για κάθε επεισόδιο. και η γνώμη μας είναι πως η Κάντυ αξίζει να τη δεις ολόκληρη, έστω και μία φορά. ακόμα και τα fillers έχουν να προσφέρουν συγκίνηση και νοσταλγία :-)

EIRINI είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-53 ΚΑΙ 71- 72.ΝΑ' ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ. ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΕΡΡΥ΄" ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΝΕΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!