13 Μαρ 2008

μας συγχωρείτε - διακοπή

εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων στο site της animeclipse, αυτή τη στιγμή δεν πραγματοποιείται ο διαμοιρασμός των επεισοδίων της Κάντυ.

λίγη υπομονή και θα είναι σύντομα ξανά διαθέσιμα!



* update 15.03.2008
όλα λειτουργούν κανονικά


7 σχόλια:

Olea είπε...

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την απίθανη δουλειά τους.

Θα ήθελα επίσης να κάνω μια ερώτηση για το επεισόδιο 104, εάν μπορείτε να το αναρτήσετε ξανά γιατί το κατέβασα 3 φορές μέχρι στιγμής και το αρχείο είναι προβληματικό. Δεν έχει καθόλου φωνή και μετά από 30 δευτερόλεπτα περίπου εμφανίζεται μήνυμα βλάβης και σταματάει να παίζει.

Ευχαριστώ.

andrea είπε...

Παιδιά μόλις σας ανακάλυψα και παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη δουλειά που κάνετε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση χαρά νιώθω που μπορώ να ξαναδώ την Candy για ακόμα μια φορά μετά από τόσα χρόνια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

TheCandyInGreekProject είπε...

@olea

δυστυχώς αυτό που μας ζητάς είναι αδύνατο, είσαι ο/η μόνος/η που μας έχει αναφέρει αυτό το πρόβλημα και για ένα άτομο δε μπορούμε να κατεβάσουμε όλο το torrent.

κοίταξε μήπως κάτι δε λειτουργεί σωστά στον media player ή τη συσκευή αναπαραγωγής που χρησιμοποιείς.
επίσης αν το επεισόδιο δεν το έχεις κατεβάσει από την animeclipse ή αν τα έχεις μετατρέψει σε αρχεία dvd, πάλι δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

σας έχουμε τονίσει επανηλειμμένα πως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα των επεισοδίων μετά από οποιαδήποτε επιπλέον επεξεργασία, δεν σας τη συνιστούμε και δεν ευθυνόμαστε για την ποιότητα των επεισοδίων που κυκλοφορούν σε άλλα, άσχετα μέρη από το προτεινόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι η καθυστέρηση των υπόλοιπων επεισοδίων ωφείλεται σε αυτό με την Καθλήν.Θυμάμαι ότι έλειπε ένα κομμάτι και απο το youtube,τότε που είχε ανέβει το επεισόδιο.Πολύ σας ταλαιπωρεί αυτό το κορίτσι...χαχαχαχα

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Παιδιά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά και τη απλοχεριά σας...
Μπορώ να ρωτήσω κάτι; Τι γίνεται με τα επεισόδια 51-53 και 71-72;
:)

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Μεγαλώσαμε με την Κάντυ και οι αναμνήσεις που ξυπνάτε μέσα μας είναι ανεκτίμητες. Έχω να κάνω μια πρόταση: Γιατί δεν ανεβάζεται τα επισόδεια σε rapidshare και χρησιμοποιείται μόνο torrent?

TheCandyInGreekProject είπε...

1) γιατί τα επεισόδια είναι πολλά και κατεβαίνουν πιο γρήγορα μέσω torrents

2) γιατί δεν μπορούν όλοι να πληρώνουν premium accounts

3) γιατί εμείς οι ίδιοι δεν συμφωνούμε με την εκμετάλλευση των χρηστών μέσω των δήθεν προνομιούχων accounts

4) γιατί αυτό που κάνουμε το κάνουμε μέσα από την καρδιά μας για όλους εσάς. θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση σας και δεν θέλουμε να κοστίσει σε κανέναν ούτε μισό ευρώ

5) αν σε καίει τόσο, ψάξε και θα τα βρεις σε rapidshare, τα έχουν ανεβάσει άλλοι.
όμως για την ποιότητα των συγκεκριμένων uploads ως CandyInGreek δεν μπορούμε να εγγυηθούμε.

..αυτά!!